Servei tècnic

Estem especialitzats en

Empreses y clients particulars

Tenim tècnics especialitzats per sistemes informàtics particulars com per sistemes més complexos com les empreses.

Manteniment de xarxes, equips de treball i impressores

Realitzem manteniments informàtics periòdics per assegurar un bon funcionament dels equips, perifèrics i xarxes.

Instal·lació i configuració de xarxes sense fil i internet

Instal·lem tot tipus de xarxes informàtiques segons les necessitats dels clients, firewalls, servidors, proxys..

Diagnosticar problemes i solucionar-los

Diagnostiquem el problema i apliquem la millor solució per als nostres clients, sempre buscant la millor opció econòmica i funcional.

Detecció i eliminació de virus, spyware i tot tipus de malware

Eliminem tot tipus de virus i malware, fins i tot, aquells que l'antivirus no detecta i perjudiquen tant la funcionalitat de l'ordinador.

Recuperació de dades eliminades o perdudes

Al nostre laboratori informàtic tenim les eines necessàries per la recuperació de dades importants eliminades o perdudes.

Instal·lació i configuració d'equips i software de treball

Configurem nous equips informàtics segons les necessitats dels clients per un funcionament optim de l'equip.

Assesorament per a la elecció de nou maquinari i/o software

Resolem els teus dubtes i et recomanem el producte més adequat a les seves necessitats.

Reparació smartphones i tablets

Si el teu smartphone o tablet no arranca, va lent o la bateria no dura, a microseu ho podem solucionar.

Integració de sistemes informàtics

MICROSOFT WINDOWS SERVER

Windows Server és una marca que abasta una línia de productes servidor de Microsoft Corporation, consisteix en un sistema operatiu dissenyat per a servidors de Microsoft i una gamma de productes dirigits al mercat més ampli de negocis.

Windows Server ofereix més control sobre la infraestructura de servidors i xarxa, millor hosting, protecció del sistema operatiu i l'entorn de xarxa, eines administratives intuïtives, facilitat de consolidació, virtualització de servidors i aplicacions.


MICROSOFT WINDOWS PROFESSIONAL

Windows professional és una marca que abasta una línia de productes per a clients professionals, consisteix en un sistema operatiu dissenyat per a empreses on volen tenir els seus ordinadors connectats i amb funcions que no les permet una altra versió de windows.


MICROSOFT WINDOWS HOME

Windows home és una marca que abasta una línia de productes per a clients no professionals, consisteix en un sistema operatiu dissenyat per a usuaris estàndar, per utilitzar en la llar o petites oficines sense la necessitat d'un servidor.


LINUX

Linux és un sistema operatiu lliure amb diferents distribucions algunes lliures i altres de pagament. Com a sistema operatiu usuari tenim Ubuntu, que en les ultimes versions, no té res a envejar a linx en la part gràfica.

Linux és una bona solució per abaratir costos, ja que pots executar totes les aplicacions windows amb un pluguin al sistema i tot això amb un sistema gratuït.


APPLE OS

Apple os és el sistema pels ordinadors de la seva marca, és un sistema ràpid i eficaç i que a l'estar programat per a les maquines Mac funciona amb molta rapidesa i no sol penjar-se gairebé mai. Un sistema molt pràctic per a usuaris de disseny gràfic, vídeo o creació d'àudio.